Ako odstrániť e-mailový účet v systéme iOS 7 na iPhone

Na svojom iPhone 5 môžete mať viacero e-mailových účtov súčasne a aplikácia Mail dokonca skombinuje všetky vaše správy do jednej doručenej pošty. Vďaka tomu je veľmi jednoduché zobraziť všetku komunikáciu, ktorú ste dostali na svoje pracovné, osobné alebo iné e-mailové účty súčasne, bez toho, aby ste museli prechádzať medzi rôznymi schránkami. Niekedy však jednoducho prestanete používať e-mailový účet alebo to bude e-mailový účet, ktorý poskytnete newsletterom alebo obchodom, kde väčšinou dostávate spam alebo nevyžiadané správy. Ak teda túto konkrétnu schránku skutočne nepoužívate, môže byť dobrý nápad jednoducho odstrániť e-mailový účet z vášho iPhone 5.

Zistite viac o Google Chromecast, ak hľadáte jednoduchý a lacný spôsob sledovania Netflixu a YouTube na vašom televízore.

Odstráňte e-mailový účet z iPhone 5

Upozorňujeme, že to nezruší ani nezatvorí e-mailový účet. Jednoducho vám to zabráni v prijímaní správ z tohto účtu v aplikácii Mail na vašom iPhone, ako aj v odosielaní správ z tohto účtu. Zvyšok vášho e-mailového účtu na iPhone bude naďalej fungovať ako predtým.

Krok 1: Dotknite sa nastavenie ikonu.

Krok 2: Prejdite nadol a vyberte položku Mail, Kontakty, Kalendáre možnosť.

Krok 3: Vyberte e-mailový účet, ktorý chcete odstrániť z vášho iPhone 5.

Krok 4: Dotknite sa Zmazať účet tlačidlo v spodnej časti obrazovky.

Krok 5: Dotknite sa Odstrániť z môjho iPhone potvrďte, že chcete účet odstrániť.

Ak hľadáte puzdro pre váš iPhone 5, pozrite si výber na Amazone. Majú širokú škálu cenovo dostupných možností.

Ak ste zmenili heslo pre svoj e-mailový účet, musíte tiež zmeniť svoje e-mailové heslo na svojom iPhone, aby ste mohli naďalej prijímať správy na zariadení.