Kam sa podel tmavý režim v Twitchi v systéme iOS 13?

Ak radi používate aplikáciu Twitch na sledovanie obľúbených streamerov videohier a používate aplikáciu Twitch na svojom iPhone v systéme iOS 13, možno vás zaujíma, čo sa stalo s možnosťou „Tmavý režim“, ktorá bola predtým v aplikácii dostupná.

Pred iOS 13 existovala možnosť v nastaveniach aplikácie Twitch, ktorá vám umožňovala povoliť tmavý režim a zbaviť sa všetkých jasne bielych obrazoviek, ktoré sa nachádzajú v celej aplikácii. Spôsob vykonania tejto zmeny je však teraz preč, čo je pre mnohých používateľov Twitch iOS, ktorí si túto možnosť užili, trochu sklamaním.

Tmavý režim môžete stále používať v aplikácii Twitch pre iPhone v systéme iOS 13, ale spôsob, ako to urobiť, je teraz iný a pravdepodobne nie je ideálnou voľbou pre veľa ľudí, ktorí ho používajú. Teraz je to spojené s možnosťou tmavého vzhľadu iPhone, čo je nastavenie pre celé zariadenie.

Tmavý režim môžete povoliť v Twitchi a mnohých ďalších aplikáciách vykonaním nasledujúcich krokov.

Krok 1: Otvorte nastavenie Ponuka.

Krok 2: Prejdite nadol a vyberte si Displej a jas.

Krok 3: Klepnite na Tmavý možnosť v hornej časti obrazovky.

Teraz, keď sa vrátite späť do aplikácie Twitch, budete v tmavom režime.

Ako však už bolo spomenuté, všetko ostatné na vašom iPhone bude tiež v tmavom režime. Dúfajme, že čoskoro Twitch poskytne aktualizáciu, ktorá nám umožní používať tmavý režim v aplikácii bez toho, aby sme sa museli spoliehať na nastavenie vzhľadu iPhone.

Zistite, ako zabrániť tomu, aby váš iPhone prepínal medzi svetlým a tmavým režimom v závislosti od dennej doby, ak by ste chceli stále používať jeden z režimov.