Ako zastaviť zbaľovanie čítania e-mailov vo vláknach na iPhone 7

E-mailové vlákna na zariadeniach, ako je iPhone, vám môžu uľahčiť čítanie všetkých rôznych informácií, ktoré sa vzťahujú na konkrétnu tému. E-mailové vlákno pozostáva zo všetkých správ, ktoré sú súčasťou konkrétneho e-mailového reťazca, a ich prezeranie pomocou vlákna vám uľahčuje zobrazenie celej konverzácie v kontexte, takže si môžete najlepšie vybrať, ako konať alebo reagovať.

Existuje niekoľko nastavení, ktoré ovplyvňujú tieto e-mailové vlákna v aplikácii Mail na vašom iPhone, a jedno z týchto nastavení spôsobí, že e-maily, ktoré ste si už prečítali, sa pri prezeraní vlákna zbalia. Toto správanie sa vám však nemusí páčiť a uprednostňujete vidieť všetky svoje e-maily s vláknami v ich rozšírenej forme, aby ste si ich mohli ľahšie prečítať.

Ako zakázať skladanie prečítaných správ vo vláknach v systéme iOS 11

Kroky v tomto článku boli vykonané na iPhone 7 Plus v systéme iOS 11.2.2. Toto zakáže túto funkciu v správach s vláknami vašej aplikácie Mail, kde sú e-maily, ktoré ste si už prečítali, zbalené do vlákna. Dokončením tohto návodu zmeníte správanie vo svojej poštovej aplikácii tak, aby sa pri prezeraní vlákna zobrazovali všetky e-maily.

Krok 1: Otvorte nastavenie aplikácie.

Krok 2: Prejdite nadol a vyberte položku Mail možnosť.

Krok 3: Prejdite nadol do sekcie Threading a klepnite na tlačidlo napravo od Zbaliť prečítané správy.

Dochádza vám miesto na vašom iPhone? Prečítajte si o niektorých spôsoboch, ako môžete uvoľniť ďalší ukladací priestor odstránením aplikácií a súborov, ktoré už nepoužívate.