Ako pridať čísla stránok do aplikácie Dokumenty Google pre iPhone

Kroky v tomto článku vám ukážu, ako používať aplikáciu Dokumenty Google pre iPhone na pridávanie čísel strán do dokumentu.

  1. Otvorte aplikáciu Dokumenty Google.
  2. Vyberte súbor, ktorý chcete upraviť.
  3. Klepnite na tlačidlo ceruzky vpravo dole.
  4. Dotknite sa + ikona v hornej časti.
  5. Vyber Číslo strany možnosť.
  6. Vyberte umiestnenie čísla strany, ktoré chcete použiť.

Úprava dokumentov v aplikácii Dokumenty Google umožňuje komukoľvek s účtom Google vytvárať a upravovať dokumenty odkiaľkoľvek s internetovým pripojením. A podobne ako vo verzii Dokumentov Google pre stolné počítače môžete zmeniť takmer akýkoľvek aspekt dokumentu, ktorý potrebujete.

Táto schopnosť sa však neobmedzuje len na váš počítač, pretože existuje aj aplikácia Dokumenty Google pre iPhone. Táto aplikácia vám umožňuje vykonávať mnohé z rovnakých funkcií na vašom iPhone, ku ktorým máte prístup pomocou počítača.

Jedna z možností v aplikácii vám umožňuje pridať do dokumentu čísla strán. Náš sprievodca nižšie vám ukáže, kde nájdete túto možnosť, aby ste mohli umiestniť čísla strán na jedno z niekoľkých miest v súbore Dokumentov Google.

Google Docs iPhone – Ako pridať čísla stránok

Kroky v tomto článku boli vykonané na iPhone 11 v systéme iOS 13.3. Používam najaktuálnejšiu verziu aplikácie Dokumenty Google, ktorá bola k dispozícii pri písaní tohto článku. Ak ešte nemáte aplikáciu Dokumenty Google vo svojom iPhone, môžete si ju stiahnuť a nainštalovať tu. Pri prvom otvorení aplikácie sa potom budete musieť prihlásiť do svojho účtu Google.

Krok 1: Otvorte na svojom iPhone aplikáciu Dokumenty Google.

Krok 2: Vyberte súbor, do ktorého chcete pridať čísla strán.

Krok 3: Dotknite sa ikony ceruzky v pravom dolnom rohu obrazovky.

Krok 4: Klepnite na + ikonu v hornej časti obrazovky.

Krok 5: Vyberte si Čísla strán z ponuky v spodnej časti obrazovky.

Krok 6: Vyberte požadované umiestnenie pre čísla strán. Všimnite si, že umiestnenie je označené číslami na ikonách papiera.

Zistite, ako zdvojnásobiť medzeru v Dokumentoch Google na počítači aj v aplikácii pre iPhone, ak potrebujete upraviť riadkovanie pre jeden z vašich dokumentov.

Pozri tiež

  • Ako odstrániť aplikácie na iPhone 8
  • Ako skontrolovať zostatok na darčekovej karte iTunes na iPhone
  • Čo je ikona aplikácie odznaku na iPhone?
  • Ako urobiť váš iPhone hlasnejším