Recenzia 15,6-palcového notebooku s dotykovou obrazovkou Dell Inspiron 15R i15RMT-3878sLV (Moon Silver)

Notebooky s dotykovou obrazovkou sú v súčasnosti skutočne populárne vďaka kombinácii ľudí, ktorí sa s technológiou dotykovej obrazovky stávajú pohodlnejšími, a spôsobu, akým systém Windows 8 túto technológiu začlenil.

15,6-palcový prenosný počítač s dotykovou obrazovkou Dell Inspiron 15R i15RMT-3878sLV (Moon Silver) je skvelou voľbou pre ľudí, ktorí hľadajú prenosný počítač s týmito funkciami, no zároveň chcú známu kvalitu zostavenia Dell v kombinácii s dobrou implementáciou dotykovej obrazovky a vyššie. priemerné vlastnosti pre túto cenovú kategóriu.

SolveYourTech.com je účastníkom programu Amazon Services LLC Associates Program, partnerského reklamného programu, ktorého cieľom je poskytnúť stránkam prostriedky na zarábanie poplatkov za inzerciu prostredníctvom reklamy a prepojenia na Amazon.com.

Navigujte v tomto článku

Mriežka špecifikácií a funkciíVýhody počítačaNevýhody počítača
VýkonPrenosnosťKonektivita
ZáverPodobné notebooky

Špecifikácie a funkcie

Dell Inspiron 15R i15RMT-3878sLV

procesorIntel Core i3 3227U 1,9 GHz (3 MB vyrovnávacia pamäť)
Pevný diskPevný disk 500 GB 5400 ot./min
RAM6 GB DDR3
Životnosť batérieAž 5 hodín
Obrazovka15,6 HD (720p) dotyková obrazovka s Truelife (1366 × 768)
KlávesnicaŠtandardne s 10-klávesovými numerickými
Celkový počet portov USB4
Počet portov USB 3.02
HDMIÁno
GrafikaGrafika Intel® HD

Výhody 15,6-palcového notebooku s dotykovou obrazovkou Dell Inspiron 15R i15RMT-3878sLV (Moon Silver)

  • Skvelá hodnota za túto cenu
  • i3 je dokonalý procesor pre ľudí, ktorí chcú výkon za nízku cenu
  • 6 GB RAM je v tejto cenovej kategórii nadpriemer
  • Veľa portov a pripojení
  • Dobrá kvalita zostavenia a klávesnice

Nevýhody 15,6-palcového notebooku s dotykovou obrazovkou Dell Inspiron 15R i15RMT-3878sLV (Moon Silver)

  • Integrovaná grafika
  • Radšej by som videl väčší pevný disk alebo hybridný pevný disk
  • 10-klávesová numerická klávesnica môže spôsobiť, že klávesnica bude pôsobiť trochu stiesnene
  • Žiadna podsvietená klávesnica

Výkon

Mnoho lacných notebookov obsahuje menej výkonné procesory Intel, ako napríklad Celeron alebo Pentium, ako jednoduchý spôsob, ako znížiť náklady na notebook. Procesory sú jednou z najdrahších častí každého počítača a ponuka menej výkonnej možnosti je dobrý spôsob, ako ponúknuť lacnejší model so znížením výkonu, ktoré si veľa ľudí možno nikdy nevšimne. Našťastie tento notebook obsahuje i3, ktorý je o krok nad týmito rozpočtovými procesormi a poskytuje dostatočný výkon pre multitasking, ako aj ľahké hry alebo úpravu fotografií. Ak sú teda vaše počítačové potreby založené na programoch Microsoft Word, Excel, Internet Explorer, Chrome, Firefox, Netflix a iTunes, potom je tento počítač na túto úlohu viac než pripravený.

6 GB RAM zaisťuje, že počítač bude mať dostatok pamäte na väčšinu úloh a len tí najnáročnejší používatelia zistia, že potrebujú upgrade na vyššiu sumu. Integrovaná grafika, hoci je vhodná na ľahšie hranie a sledovanie filmov, nepostačuje na hranie novších hier na vyšších nastaveniach, nepostačí ani na úpravu videa alebo náročné aplikácie vyžadujúce veľký výkon na spracovanie videa.

Prenosnosť

Tento notebook má pri bežnom používaní výdrž batérie až 5 hodín, čo je dosť dobré pre väčšinu cestovateľov a študentov, ktorí potrebujú používať svoje počítače mimo elektrickej zásuvky. Táto výdrž batérie sa stala novým normálom pre notebooky tohto typu, ale ak si myslíte, že budete potrebovať dlhšiu výdrž batérie, mali by ste sa poobzerať po možnostiach, ako sú Ultrabooky alebo MacBook Air, ktoré zvyčajne ponúkajú výdrž batérie bližšiu Rozsah 7-10 hodín. Upozorňujeme však, že tieto notebooky majú zvyčajne oveľa vyššiu cenu.

Dell Inspiron 15R i15RMT-3878sLV váži 5,1 lb, čo je mierne pod priemerom 5,4 lb pre počítače tejto veľkosti, ktoré obsahujú jednotky CD/DVD. Bezdrôtový N a káblový ethernetový port 10/100 vám poskytujú dve rôzne možnosti pripojenia k pracovnej alebo domácej sieti, takže už nikdy nezostanete v situácii, keď váš počítač nebude fyzicky schopný sa pripojiť k sieti. Niektoré novšie notebooky sa zriekajú káblového ethernetového portu, čo môže byť problematické pre ľudí v hoteloch alebo kanceláriách, kde nemusia existovať bezdrôtové siete.

Konektivita

Rozhodujúcim faktorom pri výbere notebooku môže byť počet portov, ktoré má k dispozícii. Každý má iné potreby, pokiaľ ide o pripojenie svojich zariadení, takže je vždy dobré sa uistiť, že môžete pripojiť všetky svoje káble USB. 15,6-palcový prenosný počítač s dotykovou obrazovkou Dell Inspiron 15R i15RMT-3878sLV je v tomto prípade dobre vybavený a zahŕňa nasledujúce možnosti pripojenia:

  • WiFi 802.11 b/g/n
  • Káblový ethernetový port 10/100 RJ45
  • (2) Port USB 3.0
  • (2) Porty USB 2.0
  • HDMI port
  • Waves MaxxAudio®
  • čítačka SD kariet
  • 1,0 MP webkamera

Záver

15,6-palcový prenosný počítač s dotykovou obrazovkou Dell Inspiron 15R i15RMT-3878sLV (Moon Silver) má skvelú hodnotu za to, čo ponúka za túto cenu. Popularita notebookov s dotykovou obrazovkou bude len rásť a silný procesor, akým je i3, zabezpečí, že notebook rýchlo nezostarne. 6 GB RAM je skvelým vylepšením oproti 4 GB, ktoré uvidíte v notebookoch s porovnateľnou cenou a 4 USB porty vám umožňujú pripojiť viacero zariadení súčasne. Tento počítač má veľkú hodnotu a bude vám dobre slúžiť, či už ho budete potrebovať do práce, školy alebo na osobné domáce použitie.

Prečítajte si viac na Amazone o 15,6-palcovom dotykovom notebooku Dell Inspiron 15R i15RMT-3878sLV (Moon Silver)

Prečítajte si ďalšie recenzie Dell Inspiron 15R i15RMT-3878sLV 15,6-palcový dotykový laptop (Moon Silver) na Amazone

Podobné notebooky

Dell Inspiron 15R i15RMT-3878sLV je ideálnou voľbou pre niekoho, kto chce cenovo dostupný notebook s dotykovou obrazovkou, ktorý má stále nejaký výkon. Ak však hľadáte niečo trochu iné, pozrite si niektoré z nižšie uvedených možností.