Ako nainštalovať aktualizáciu softvéru na Apple Watch

Operačný systém na hodinkách Apple Watch zdieľa mnoho funkcií operačného systému na vašom iPhone. Operačný systém Watch príležitostne dostáva aktualizácie na opravu chýb alebo na pridanie nových funkcií a túto aktualizáciu je možné nainštalovať pomocou aplikácie Watch na vašom iPhone.

Náš sprievodca nižšie vám ukáže, kam ísť, aby ste vykonali aktualizáciu Watch OS pre vaše Apple Watch. Keď sú teda vaše hodinky v dosahu vášho iPhonu, ktorý je pripojený k Wi-Fi, vaše hodinky sú pripojené k nabíjačke a sú nabité aspoň na 50 %, potom môžete podľa pokynov nižšie nainštalovať aktualizáciu.

Pomocou vášho iPhone nainštalujte aktualizáciu softvéru Apple Watch

Nasledujúce kroky boli vykonané na iPhone 7 Plus v systéme iOS 10.0.1. Aktualizáciu dostávajú hodinky Apple Watch 2, na ktorých je momentálne spustený systém Watch OS 3.0. Po dokončení aktualizácie bude používať Watch OS 3.1. Tieto kroky budú predpokladať, že pre vaše hodinky je momentálne dostupná aktualizácia.

Krok 1: Otvorte Sledujte aplikáciu na vašom iPhone.

Krok 2: Klepnite na Moje HODINKY v spodnej časti obrazovky.

Krok 3: Prejdite nadol a vyberte položku generál možnosť.

Krok 4: Vyberte Aktualizácia softvéru možnosť.

Krok 5: Klepnite na Inštalácia tlačidlo.

Krok 6: Zadajte svoj prístupový kód, ak je nastavený.

Krok 7: Klepnite na súhlas tlačidlo v pravom dolnom rohu obrazovky, aby ste prijali zmluvné podmienky.

Inštalácia aktualizácie softvéru do hodiniek chvíľu potrvá.

Máte na hodinkách aplikácie, ktoré nepoužívate, a chceli by ste trochu vyčistiť plochu? prečítajte si o odstraňovaní aplikácií na hodinkách Apple Watch a o odstránení niektorých nechcených aplikácií zo zariadenia.