Ako pridať priečinok „Všetky odoslané“ do iPhone Mail

Odosielanie e-mailov z iPhone je veľmi bežnou úlohou a pravdepodobne ste to už videli pri správach, ktoré na konci správy obsahujú podpis „Odoslané z môjho iPhone“. (Tohoto podpisu sa môžete zbaviť na svojom vlastnom iPhone, ak sa vám nepáči.) Nájdenie e-mailových správ, ktoré ste odoslali na svojom iPhone, však môže byť frustrujúce, najmä ak máte na svojom zariadení viacero e-mailových účtov a nie ste skontrolujte, ktorý účet ste použili na odoslanie správy.

Našťastie je v aplikácii Mail na iPhone priečinok „Všetky odoslané“, ktorý obsahuje všetky odoslané e-mailové správy na vašom zariadení, hoci je na mnohých telefónoch iPhone v predvolenom nastavení často skrytý. Náš návod nižšie vám ukáže, kde nájsť tento priečinok a pridať ho, aby ste mali rýchly prístup ku všetkým odoslaným e-mailom na vašom iPhone.

Získajte priečinok „Všetko odoslané“ v aplikácii Mail na iPhone

Kroky v tomto článku boli napísané na iPhone 6 Plus v systéme iOS 8.4. Tieto isté kroky budú fungovať pre ostatné modely iPhone so systémom iOS 7 alebo vyšším.

  • Krok 1: Otvorte Mail aplikácie.
  • Krok 2: Klepnite na Poštové schránky tlačidlo v ľavom hornom rohu obrazovky.
  • Krok 3: Klepnite na Upraviť tlačidlo v pravom hornom rohu obrazovky.
  • Krok 4: Posuňte zobrazenie nadol a klepnite na kruh naľavo od Všetky odoslanéa potom klepnite na hotový tlačidlo v pravom hornom rohu obrazovky.

Teraz by ste mali mať Všetky odoslané priečinok na Poštové schránky menu, ako na obrázku nižšie. Ak otvoríte tento priečinok, uvidíte všetky správy, ktoré boli odoslané z e-mailových účtov IMAP na vašom zariadení, ako aj všetky správy, ktoré boli odoslané z iPhone prostredníctvom poštových účtov POP3.

Existuje e-mailový účet, ktorý je nakonfigurovaný na vašom iPhone, ale už ho nepoužívate? Môžete odstrániť e-mailový účet zo svojho iPhone, aby ste prestali dostávať správy na tento účet na vašom zariadení.