Ako zobraziť aktualizácie aplikácie Google Pixel 4A

Aplikácie vo vašom zariadení Google Pixel 4A budú pravidelne potrebovať aktualizácie. Môže sa vyskytnúť problém s aplikáciou, ktorú je potrebné opraviť, alebo môže existovať nová funkcia, vďaka ktorej je aplikácia lepšia. Bez ohľadu na dôvod aktualizácie môže byť pre vás užitočné vedieť, ako zobraziť aktualizácie aplikácií, ktoré sú dostupné na vašom Pixeli 4A.

Aplikácie, ktoré si nainštalujete do telefónu, môžete nájsť, stiahnuť a nainštalovať prostredníctvom Obchodu Google Play. Jedna pekná vec na používaní Obchodu Play je, že nielen aplikácie musia byť overené, aby tam boli dostupné, ale Obchod Play tiež sleduje nainštalované aplikácie v zariadení, takže môžete vidieť, kedy sú tieto aplikácie k dispozícii.

Náš sprievodca nižšie vám ukáže, kam ísť na svojom Pixeli 4A, aby ste videli, ktoré aplikácie majú dostupné aktualizácie, aby ste sa mohli rozhodnúť nainštalovať ktorúkoľvek z aktualizácií, ktoré chcete.

Obsah skryť 1 Ako zobraziť dostupné aktualizácie aplikácií na zariadení Google Pixel 4A 2 Ako zobraziť aktualizácie aplikácií na zariadení Pixel 4A (Sprievodca s obrázkami) 3 Ďalšie informácie o tom, ako zobraziť aktualizácie aplikácie Google Pixel 4A 4 Ďalšie zdroje

Ako zobraziť dostupné aktualizácie aplikácií na Google Pixel 4A

  1. Otvor Hračkárstvo.
  2. Klepnite na ikonu svojho profilu.
  3. Vyberte si Spravujte aplikácie a zariadenie.
  4. Vyberte Dostupné aktualizácie.
  5. Klepnite na ikonu Aktualizovať tlačidlo vedľa aplikácie, aby ste ju aktualizovali.

Náš článok pokračuje nižšie s ďalšími informáciami o hľadaní a aktualizácii aplikácií na Google Pixel 4A vrátane obrázkov týchto krokov.

Ako zobraziť aktualizácie aplikácií na Pixel 4A (Sprievodca s obrázkami)

Kroky v tomto článku boli vykonané na zariadení Google Pixel 4A s operačným systémom Android 11. Tieto kroky budú fungovať aj pre ostatné zariadenia so systémom Android, ktoré tiež používajú Android 11.

Krok 1: Otvorte Hračkárstvo aplikácie.

Ak sa nenachádza na domovskej obrazovke, potiahnite prstom nahor po domovskej obrazovke a posuňte sa nadol, aby ste v zozname aplikácií našli Obchod Play.

Krok 2: Klepnite na ikonu svojho profilu v pravom hornom rohu obrazovky.

Krok 3: Vyberte Spravujte aplikácie a zariadenie možnosť.

Krok 4: Dotknite sa Dostupné aktualizácie tlačidlo.

V rámci tejto možnosti bude uvedený počet dostupných aktualizácií aplikácií. Ak chcete vidieť, ktoré aktualizácie sú k dispozícii, môžete zastaviť tu. V opačnom prípade môžete pomocou nasledujúceho kroku začať aktualizovať svoje aplikácie.

Krok 5: Klepnite na Aktualizovať tlačidlo napravo od ľubovoľnej aplikácie, pre ktorú chcete nainštalovať dostupnú aktualizáciu.

Náš článok pokračuje nižšie s ďalšími informáciami o hľadaní a inštalácii aktualizácií aplikácií na Pixel 4A.

Ďalšie informácie o tom, ako zobraziť aktualizácie aplikácie Google Pixel 4A

Vyššie uvedené kroky popisujú inštaláciu dostupných aktualizácií aplikácií pre jednotlivé aplikácie, ale môžete tiež vybrať tlačidlo Aktualizovať všetko v hornej časti zoznamu. Týmto sa nainštaluje každá aktualizácia, ktorá je k dispozícii pre aplikácie nainštalované v telefóne.

Ak máte v telefóne Pixel nainštalovanú aplikáciu, ktorá nebola nainštalovaná prostredníctvom Obchodu Play, aktualizáciu tam nenájdete. Na aktualizáciu tejto aplikácie budete musieť postupovať podľa konkrétnych pokynov. Upozorňujeme, že na inštaláciu aplikácií z iného miesta ako z Obchodu Play budete musieť povoliť možnosť inštalácie aplikácií z neznámych zdrojov.

Môžete si tiež zvoliť, aby Obchod Play aktualizoval vaše aplikácie automaticky. Ak chcete povoliť automatické aktualizácie aplikácií na Google Pixel 4A, môžete použiť tieto kroky:

  1. Otvorte Obchod Play.
  2. Klepnite na ikonu svojho profilu.
  3. Vyberte si nastavenie.
  4. Vyberte Predvoľby siete.
  5. Vyberte si Automaticky aktualizovať aplikácie.
  6. Vyberte požadované nastavenie a klepnite na hotový.

Po otvorení ponuky Spravovať aplikácie a zariadenie sa v hornej časti obrazovky zobrazí karta Spravovať. Ak vyberiete túto kartu, zobrazí sa zoznam aplikácií, ktoré sú na vašom zariadení. Ak začiarknete políčko vedľa aplikácie, môžete ju odinštalovať klepnutím na ikonu koša v pravom hornom rohu obrazovky.

Ďalšie zdroje

  • Ako povoliť neznáme zdroje pixelov na Google Pixel 4A
  • Ako urobiť snímku obrazovky Google Pixel 4A
  • Ako vypnúť vibrácie na Google Pixel 4A
  • Ako zapnúť baterku Google Pixel 4A
  • Ako vypnúť blesk fotoaparátu na Google Pixel 4A
  • Aká verzia systému Android je na mojom Google Pixel 4A?