Ako urobiť snímku obrazovky na počítači Mac

Väčšina počítačov obsahuje funkciu, ktorá vám umožňuje urobiť snímku konfigurácie obrazovky, aby ste ju mohli uložiť alebo zdieľať. Ak máte počítač Mac s operačným systémom Mac OS X 10.8, potom existuje jednoduchý spôsob, ako urobiť snímku obrazovky a automaticky ju uložiť na plochu počítača. Pokračujte v čítaní nižšie a zistite, ako urobiť snímku obrazovky vášho Macu.

Ako vytvoríte snímku obrazovky na počítači Mac

Toto je alternatíva k funkcii Print Screen na počítači so systémom Windows, aj keď s mierne vylepšenou funkciou. Keď vykonáte kombináciu klávesov uvedenú nižšie, snímka obrazovky sa jednoducho neskopíruje do vašej schránky, ako by to bolo na počítači so systémom Windows. Tým sa skutočne vygeneruje súbor s obrázkom a uloží sa na plochu. Takže môžete postupovať podľa krokov uvedených nižšie, aby ste sa naučili, ako vykonať tlač obrazovky na počítači Mac.

Krok 1: Nastavte obrazovku tak, aby vyzerala tak, ako chcete, aby sa zobrazovala na snímke obrazovky.

Krok 2: Stlačte tlačidlo Príkaz + Shift + 3 súčasne vygenerujte snímku obrazovky.

Krok 3: Snímku obrazovky nájdete tak, že prejdete na pracovnú plochu, kde sa snímka obrazovky zobrazí tak, ako je to na obrázku nižšie.

Darčekové karty Amazon sú skvelé darčeky pre ľudí, ktorí radi nakupujú online. Navyše môžete použiť svoje vlastné obrázky na navrhnutie úplne jedinečnej darčekovej karty alebo si môžete vybrať z množstva úžasných vopred pripravených možností.