Kde si môžem kúpiť Roku 1?

Každý, kto má účet Netflix, Hulu Plus alebo Amazon Prime, pravdepodobne premýšľal o tom, ako najlepšie sledovať tieto videá na svojom televízore. V skutočnosti existuje veľa rôznych možností, ako sú herné konzoly, inteligentné televízory, prehrávače Blu-Ray a dokonca aj niečo ako pripojenie počítača k televízoru, ale každá z týchto možností má svoje nevýhody. Či už je to komplikované, nepohodlné, drahé alebo len pomalé, takmer vždy existuje jednoduchší spôsob.

Tu vstupuje do hry kategória produktov s názvom set-top streaming boxy. Existujú iba na streamovanie videa z internetu do vášho televízora a sú lacnejšie ako ktorákoľvek z vyššie uvedených možností. Jedným z lídrov na tomto trhu je Roku a ponúka množstvo rôznych modelov s najrôznejšími funkciami a cenami.

SolveYourTech.com je účastníkom programu Amazon Services LLC Associates Program, partnerského reklamného programu, ktorého cieľom je poskytnúť stránkam prostriedky na zarábanie poplatkov za inzerciu prostredníctvom reklamy a prepojenia na Amazon.com.

Roku 1 je však najlacnejšou možnosťou, ktorá je schopná poskytovať video obsah 1080p. Táto skutočnosť v kombinácii s nízkou cenou z neho urobila veľmi populárnu voľbu pre ľudí, ktorí chcú čo najjednoduchšie sledovať Netflix na svojej televízii.

Roku 1 je možné zakúpiť u mnohých predajcov, a to ako online, tak aj v kamenných predajniach. V čase písania tohto článku ich predávajú obchody ako Best Buy, Target, Wal Mart a Amazon. Všetky odkazy na tieto produkty sú k dispozícii nižšie.

Roku 1 na Amazone

Roku 1 v Best Buy

Roku 1 v Targete

Roku 1 vo Wal Mart

Upozorňujeme, že tento produkt má vo všetkých týchto obchodoch konkurencieschopnú cenu, takže najlepšie miesto na jeho nákup bude zvyčajne závisieť od osobných preferencií alebo dobre načasovaného predaja. Niektoré z týchto miest navyše predávajú Roku 1 iba v obchodoch, takže možno budete musieť použiť možnosť „Nájsť v obchode“ na stránke produktu, aby ste zistili, či má váš miestny obchod nejaké na sklade. Toto je skutočne užitočná funkcia, ak sa chcete vyhnúť jazde do obchodu, len aby ste zistili, že ich už vypredali. Výpredaj by mohol byť skutočnou možnosťou, keď sa blíži dovolenková sezóna, pretože nízka cena Roku 1 by z neho mohla urobiť skutočne populárnu položku.

Mali by ste sa tiež uistiť, že si vyberiete kábel HDMI, pretože ho budete potrebovať na pripojenie Roku 1 k televízoru a Roku neobsahuje kábel HDMI. Kúpite lacný kábel HDMI tu od Amazonu.

Ak uvažujete o kúpe Roku, ale nie ste si istí, ktorý model je najlepšou voľbou, pozrite si naše porovnania Roku 1 s niekoľkými podobnými modelmi nižšie.

Roku 1 vs Roku LT

Roku 1 vs Roku 2