Ako povoliť automatické aktualizácie pre aplikácie Amazon Fire Stick

Kroky v tejto príručke vám ukážu, ako zmeniť nastavenie na Amazon Fire TV Stick tak, aby sa nainštalované aplikácie automaticky aktualizovali.

  1. Otvor nastavenie Ponuka.
  2. Vyber Aplikácie možnosť.
  3. Vyberte Obchod s aplikaciami možnosť.
  4. Vyberte Automatické aktualizácie možnosť prepnúť nastavenie na Zap.

Jednou z najužitočnejších možností na Amazon Fire TV Stick je možnosť inštalácie nových aplikácií. To vám umožní prístup k obrovskému množstvu rôznych streamovacích aplikácií a hier, čo vám umožní vylepšiť váš Fire TV Stick.

Ale podobne ako aplikácie vo vašom počítači alebo smartfóne, aj tieto aplikácie je potrebné pravidelne aktualizovať. Tieto aktualizácie často pridávajú nové funkcie a opravujú problémy, ktoré existujú v aktuálnej verzii aplikácie.

Náš návod nižšie vám ukáže, kde nájdete nastavenie na zariadení, aby sa nainštalované aplikácie automaticky aktualizovali.

Ako automaticky aktualizovať aplikácie Fire TV Stick

Kroky v tejto príručke boli vykonané na Amazon Fire TV Stick 4K, ale budú fungovať aj na iných modeloch Fire TV Stick.

Krok 1: Vyberte nastavenie možnosť v hornej časti obrazovky. Možno budete musieť stlačiť tlačidlo Domov na diaľkovom ovládači, aby ste sa dostali na túto obrazovku.

Krok 2: Prejdite na Aplikácie možnosť a vyberte ju.

Krok 3: Vyberte Obchod s aplikaciami možnosť.

Krok 4: Kliknite na Automatické aktualizácie možnosť prepnúť ho do nastavenia „Zapnuté“.

Zistite viac o symbole zvončeka, ktorý môžete vidieť nad položkou Nastavenia v ponuke, a zistite, ako ho môžete odstrániť.