Ako zakázať explicitný jazyk pre Siri na iPhone

Funkcia Siri na vašom iPhone je schopná vykonávať množstvo funkcií. Niektoré z týchto funkcií zahŕňajú v niektorých situáciách čítanie textu, ako aj interpretáciu toho, čo ste povedali.

To môže potenciálne viesť k situáciám, v ktorých môže Siri hovoriť vulgárne alebo explicitne. Váš počiatočný sklon môže byť úplne vypnúť Siri, aby ste tomu zabránili, ale v skutočnosti existuje nastavenie, v ktorom môžete Siri povedať, aby nehovorila týmto explicitným jazykom. Náš návod nižšie vám ukáže, kde nájsť toto nastavenie a zabrániť Siri v používaní vulgárnych výrazov.

Ako zabrániť Sirimu nadávať na iPhone

Kroky v tomto článku boli vykonané na iPhone 7 Plus v systéme iOS 12.1.4. Keď pre Siri zakážete explicitný jazyk, vulgarizmy sa upravia pomocou hviezdičiek, takže slová nebudú viditeľné na obrazovke a Siri ich nebude hovoriť. Všimnite si, že existujú ďalšie podobné nastavenia, ktoré sú skryté za funkciou Čas pred obrazovkou v systéme iOS 12. Zistite, ako nastaviť alebo zmeniť prístupový kód času pred obrazovkou a začať tieto funkcie používať.

Krok 1: Otvorte nastavenie aplikácie.

Krok 2: Vyberte Čas pred obrazovkou možnosť.

Krok 3: Vyberte Obmedzenia obsahu a súkromia možnosť.

Krok 4: Klepnite na Obmedzenia obsahu a súkromia tlačidlom v hornej časti obrazovky ho zapnite a potom vyberte Obmedzenia obsahu možnosť.

Krok 5: Vyberte Explicitný jazyk možnosť pod Siri oddiele.

Krok 6: Vyberte Nepovoliť možnosť.

Nastavujete funkciu Čas pred obrazovkou a vidíte tam zvláštnu aplikáciu? Zistite, čo je to za aplikáciu, a zmiernite akékoľvek obavy, že by ste mohli mať, že ide o niečo nebezpečné.