Ako zrušiť predplatné Apple Music z iPhone 7

Aplikácia Hudba na vašom iPhone poskytuje prístup k rozsiahlej knižnici skladieb. Mnohé z týchto skladieb však stoja peniaze, ktoré sa môžu navýšiť veľmi rýchlo, ak si ich kúpite veľa. Jedným zo spôsobov, ako udržať tieto náklady na nízkej úrovni, je predplatné Apple Music.

Možno však zistíte, že toto predplatné nepoužívate dostatočne na to, aby ste to odôvodnili, čo vás môže nechať pri hľadaní spôsobu, ako ho zrušiť. Našťastie môžete zrušiť svoje predplatné Apple Music priamo z vášho iPhone. Náš návod nižšie vám ukáže, kde nájdete možnosť zrušenia Apple Music, aby ste mohli prestať platiť peniaze za toto predplatné každý mesiac.

Ako zastaviť predplatné Apple Music z iPhone

Kroky v tomto článku boli vykonané na iPhone 7 Plus v systéme iOS 11.3.2. Dokončením krokov v tejto príručke prestanete pokračovať v predplatnom Apple Music. Ak ste však uprostred mesiaca, za ktorý ste už zaplatili, môžete pokračovať v používaní predplatného Apple Music až do skončenia tohto obdobia. Ak stále chcete mať predplatné hudby, nielen Apple Music, potom môže byť Spotify dobrou voľbou.

Táto príručka predpokladá, že ste momentálne prihlásení do Apple ID, ku ktorému je priradené predplatné Apple Music.

Krok 1: Otvorte itunes obchod aplikácie.

Krok 2: Prejdite do spodnej časti obrazovky a klepnite na Apple ID možnosť.

Krok 3: Vyberte Zobraziť Apple ID možnosť z ponuky.

Krok 4: Prejdite nadol a vyberte položku Predplatné možnosť.

Krok 5: Dotknite sa Členstvo v Apple Music tlačidlo.

Krok 6: Klepnite na Zrušiť predplatné tlačidlo v spodnej časti ponuky.

Krok 7: Dotknite sa Potvrďte tlačidlo na dokončenie zrušenia Apple Music.

Ak sa rozhodnete spustiť predplatné Spotify, potom jednou z najužitočnejších vecí, ktoré môžete urobiť, je vytvoriť zoznam skladieb. Tento tutoriál vám ukáže, ako vytvoriť zoznam skladieb Spotify, do ktorého môžete pridať všetky svoje obľúbené skladby.