iPhone SE - Ako zapnúť automatické aktualizácie aplikácií

Aktualizácie aplikácií na svojom iPhone SE si môžete stiahnuť a nainštalovať tak, že prejdete do obchodu App Store a vyberiete kartu Aktualizácie. Ak sú k dispozícii aktualizácie pre vaše nainštalované aplikácie, zobrazia sa tu. Ale ako sa zvyšuje počet aplikácií, ktoré si nainštalujete do svojho iPhone, množstvo aktualizácií, ktoré sa objavia, sa bude zvyšovať v objeme aj frekvencii a môže byť ťažké držať s nimi krok manuálne.

Našťastie má váš iPhone SE nastavenie, ktoré umožní zariadeniu spracovávať tieto aktualizácie za vás. Pokračujte v čítaní nižšie a zistite, kde môžete toto nastavenie nájsť a povoliť, aby ste sa už nemuseli obávať, že svoje aplikácie budete aktualizovať sami.

Ako povoliť automatické aktualizácie pre aplikácie iPhone SE

Kroky v tomto článku boli vykonané na iPhone SE v systéme iOS 10.3.2. Tieto kroky zmenia nastavenie na vašom iPhone tak, aby sa nové aktualizácie pre nainštalované aplikácie stiahli automaticky. Upozorňujeme, že tieto automatické aktualizácie aplikácií budete môcť nakonfigurovať tak, aby prebiehali iba cez Wi-Fi, alebo môžete tiež povoliť ich vykonávanie cez mobilnú sieť.

Krok 1: Otvorte nastavenie Ponuka.

Krok 2: Prejdite nadol a vyberte položku iTunes a App Store možnosť.

Krok 3: Dotknite sa tlačidla napravo od Aktualizácie, pod Automatické sťahovanie časti menu. Keď je nastavenie povolené, okolo tlačidla bude zelené tieňovanie. Na obrázku nižšie som povolil automatické aktualizácie aplikácií.

Všimnite si, že existuje a Použite mobilné dáta možnosť pod týmto. Ak sa rozhodnete toto zapnúť, váš iPhone si tiež stiahne a nainštaluje vaše aktualizácie cez mobilnú sieť. Upozorňujeme však, že ak prekročíte svoj mesačný objem dátového plánu, môžete zaznamenať zvýšenú spotrebu dát a potenciálne aj poplatky za prekročenie.

Ak máte na svojom iPhone problémy s nadmerným využívaním údajov, možno hľadáte spôsoby, ako to vyriešiť. Prečítajte si nášho sprievodcu znížením spotreby mobilných dát, kde nájdete nápady, ktoré by vám mohli pomôcť.