Ako povoliť automatické aktualizácie aplikácií v Android Marshmallow

Aplikácie, ktoré ste si nainštalovali do svojho zariadenia Android Marshmallow, bude nakoniec potrebné aktualizovať. Či už táto aktualizácia pridá ďalšie funkcie a funkcie, alebo sa chystá vyriešiť problém, ktorý sa objavil v poslednej verzii aplikácie, tieto aktualizácie sú takmer vždy dobré.

Existuje však nastavenie, ktoré riadi spôsob spracovania aktualizácií v systéme Android a je možné, že vaše zariadenie je momentálne nakonfigurované tak, aby neinštalovalo aktualizácie, keď budú dostupné. Ak chcete, aby váš telefón spracovával všetky aktualizácie aplikácií automaticky, postupujte podľa nášho sprievodcu nižšie a zistite, ako môžete túto možnosť povoliť prostredníctvom aplikácie Obchod Play na vašom zariadení.

Ako automaticky aktualizovať svoje aplikácie v Android Marshmallow

Kroky v tejto príručke boli vykonané na Samsung Galaxy On5 s operačným systémom Android Marshmallow. Upozorňujeme, že tieto kroky spôsobia, že váš telefón automaticky nainštaluje aktualizácie aplikácií, keď budú k dispozícii. Budete mať možnosť povoliť, aby sa tieto aktualizácie vykonávali iba cez Wi-Fi, alebo aby sa vykonávali aj cez mobilné siete. Ak sa rozhodnete povoliť, aby sa aktualizácie vykonávali, keď ste pripojení k sieti Wi-Fi, môžu vám byť v dôsledku toho účtované poplatky za dáta.

Krok 1: Otvorte Hračkárstvo.

Krok 2: Klepnite na Ponuka ikonu na ľavej strane vyhľadávacieho panela.

Krok 3: Prejdite nadol do spodnej časti ponuky na ľavej strane obrazovky a vyberte položku nastavenie možnosť.

Krok 4: Klepnite na Automaticky aktualizovať aplikácie možnosť v hornej časti obrazovky.

Krok 5: Vyberte, ako chcete, aby váš telefón Android Marshmallow spracovával automatické aktualizácie aplikácií.

Máte dieťa s telefónom s Androidom a chceli by ste mať možnosť ovládať typy obsahu, ktoré je možné stiahnuť? Prečítajte si o povolení rodičovskej kontroly v Android Marshmallow a zistite, aké druhy možností máte na obmedzenie sťahovania obsahu a aplikácií z Obchodu Play.