Ako urobiť obrazovku Apple Watch jasnejšou

Batéria na hodinkách Apple Watch vydrží pri bežnom používaní niekoľko dní. Tento priemerný čas používania sa môže líšiť v závislosti od množstva rôznych faktorov. Jedným z týchto faktorov je jas obrazovky. Napájanie osvetlenia obrazovky je jednou z činností náročnejších na batériu pre takmer každé elektronické zariadenie, takže väčšina z nich nezvýši jas objektov na obrazovke tak, ako by mohol byť.

Ak zistíte, že máte problém s čítaním informácií na obrazovke Apple Watch, pretože je príliš tmavá, môžete zvýšiť jas obrazovky pomocou aplikácie Watch na vašom iPhone. Náš sprievodca nižšie vám ukáže, ako nájsť a použiť toto nastavenie.

Ako zvýšiť jas obrazovky na Apple Watch

Nasledujúce kroky boli vykonané na iPhone 7 Plus v systéme iOS 10.1. Upravované Apple Watch sú Apple Watch 2 s operačným systémom Watch OS 3.1. Upozorňujeme, že zvýšenie jasu na obrazovke Watch zníži výdrž batérie, ktorú získate nabíjaním, pretože jasnejšia obrazovka spotrebuje viac batérie.

Krok 1: Otvorte Sledujte aplikáciu na vašom iPhone.

Krok 2: Vyberte Moje HODINKY v ľavom dolnom rohu obrazovky.

Krok 3: Prejdite nadol a vyberte položku Jas a veľkosť textu možnosť.

Krok 4: Položte prst na biely kruh na Jas a potom potiahnite prstom doprava. Jas obrazovky hodiniek Apple Watch sa automaticky aktualizuje.

Vedeli ste, že si môžete urobiť snímky obrazovky svojho ciferníka Apple Watch? Zistite, ako povoliť snímky obrazovky pre hodinky Apple Watch, a zistite, ako vytvoriť obrázky, ktoré sa uložia do priečinka fotoaparátu vášho iPhone a ktoré potom môžete zdieľať ako ktorýkoľvek iný obrázok na vašom iPhone.