Ako povoliť možnosť „Na mojom iPhone“ v aplikácii iPhone 7 Notes

Mnohé z bežnejších typov e-mailových účtov, ktoré môžete nakonfigurovať na svojom iPhone, budú obsahovať možnosť synchronizácie poznámok so zariadením. Ak vytvoríte poznámku a uložíte ju pod daný e-mailový účet, zosynchronizuje sa s vaším účtom.

Aj keď môže byť možnosť synchronizácie poznámok pohodlná, možno budete chcieť svoje poznámky ponechať na svojom iPhone. Našťastie existuje nastavenie pre aplikáciu Poznámky, ktoré vytvorí novú sekciu s názvom „Na mojom iPhone“. Náš sprievodca nižšie vám ukáže, ako povoliť toto nastavenie na vašom iPhone v systéme iOS 10.

Ako ukladať poznámky na vašom iPhone namiesto prostredníctvom e-mailového účtu

Nasledujúce kroky boli vykonané na iPhone 7 Plus v systéme iOS 10. Tieto kroky pridajú do vašej aplikácie Notes novú sekciu s názvom „Na mojom iPhone“. ak poznámku uložíte na toto miesto, uloží sa priamo do vášho zariadenia. Nebude spojená s e-mailovým účtom, ako by to bolo, keby ste túto poznámku uložili do účtu iCloud alebo Gmailu.

Krok 1: Klepnite na nastavenie ikonu.

Krok 2: Prejdite nadol a vyberte položku Poznámky možnosť.

Krok 3: Klepnite na tlačidlo napravo od Účet „Na mojom iPhone“. aby ste ho zapli.

Upozorňujeme, že existuje niekoľko funkcií, ako napríklad kreslenie do poznámky alebo vytváranie kontrolného zoznamu poznámok, ktoré sú k dispozícii iba pre poznámky, ktoré si uložíte do svojho iPhone alebo do účtu iCloud.

Ak máte poznámku, ktorá obsahuje dôležité alebo citlivé informácie, prečítajte si, ako chrániť poznámky na svojom iPhone heslom.