Ako zmeniť štýl anglickej klávesnice na iPhone 5

Predvolené rozloženie klávesnice pre väčšinu anglických klávesníc sa nazýva QWERTY, čo je odkaz na prvých päť písmen v hornom riadku klávesnice. Váš iPhone bude štandardne používať toto rozloženie a mnohí ľudia radšej toto nastavenie opustia, pretože je to nastavenie, ktoré poznajú.

Možno ste však zistili, že s iným rozložením môžete písať rýchlejšie a že by ste ho chceli používať na svojom iPhone. Náš sprievodca nižšie vám ukáže, ako nájsť toto nastavenie na vašom zariadení, aby ste mohli prepnúť na jednu z rôznych možností rozloženia klávesnice na vašom iPhone.

Prepnite klávesnicu z QWERTY na AZERTY alebo QWERTZ na iPhone

Kroky v tomto článku boli vykonané na iPhone 5 v systéme iOS 10. Tieto kroky zmenia rozloženie klávesnice vo všetkých aplikáciách, ktoré používajú klávesnicu bežného zariadenia. Patria sem aplikácie ako Mail, Správy a Poznámky. Ak zistíte, že sa vám nepáči iné rozloženie klávesnice, vždy sa môžete vrátiť do najmenej ponuky v krokoch nižšie a obnoviť nastavenie na predvolenú možnosť QWERTY.

Krok 1: Otvorte nastavenie Ponuka.

Krok 2: Prejdite nadol a vyberte položku generál možnosť.

Krok 3: Posuňte zobrazenie nadol a klepnite na Klávesnica tlačidlo.

Krok 4: Dotknite sa Klávesnice tlačidlo v hornej časti obrazovky.

Krok 5: Vyberte Angličtina možnosť.

Krok 6: Vyberte typ rozloženia klávesnice, ktoré chcete použiť.

Chceli by ste mať možnosť zahrnúť smajlíky a iné typy emotikonov do svojich textových správ alebo e-mailov? Naučte sa, ako pridať klávesnicu Emoji do vášho iPhone (zadarmo), aby ste mohli využívať tieto zábavné malé symboly.