Kde je budík na iPhone 6?

Keďže váš iPhone je zvyčajne s vami, nech ste kdekoľvek, je vhodné používať zariadenie na množstvo rôznych funkcií. Či už chcete mať možnosť kontrolovať si e-maily bez zapnutia počítača, alebo chcete nájsť nejaké informácie na internete, existuje množstvo úloh, ktoré môže iPhone povoliť.

Ale váš iPhone sa dá použiť aj na iné účely, napríklad ako náhrada za tradičný budík. Na vašom iPhone 6 je predvolená funkcia budíka, ktorá vám umožňuje určiť čas, kedy chcete, aby sa na vašom zariadení spustil budík. Môžete dokonca nakonfigurovať budík tak, aby používal funkciu odloženia. Ak chcete zistiť, kde nájdete budík na vašom iPhone, postupujte podľa nášho krátkeho sprievodcu nižšie.

Nájdenie budíka v systéme iOS 8

Kroky v tejto príručke boli vykonané na zariadení iPhone 6 Plus v systéme iOS 8. Tieto isté kroky však budú fungovať pre iné modely iPhone s operačným systémom iOS 8, ako aj pre zariadenia používajúce aj niektoré iné verzie systému iOS.

Ak používate Nevyrušujte na vašom iPhone, budíky, ktoré vytvoríte, sa budú stále spúšťať. Tu si môžete prečítať viac o režime Nerušiť.

Krok 1: Otvorte Hodiny aplikácie.

Krok 2: Klepnite na Alarm možnosť v spodnej časti obrazovky.

Teraz uvidíte obrazovku, kde môžete vytvárať a upravovať existujúce alarmy. Jednoducho klepnite na + ikonu v pravom hornom rohu obrazovky a spustite vytváranie budíkov na vašom iPhone.

Ak máte problémy s nastavením budíka alebo ak máte nejaké otázky týkajúce sa niektorých možností, tento článok vás prevedie procesom vytvorenia nového budíka.

Ak po vytvorení budíka zistíte, že potrebujete zmeniť čas, zvuk alebo dni, kedy sa bude budík opakovať, potom vám táto príručka ukáže, ako upraviť existujúci budík.