Ako odstrániť e-mailový účet AOL z iPhone

Váš iPhone vám umožňuje pridať do zariadenia viacero e-mailových účtov, takže je možné, že ich máte niekoľko, ktoré ste za tie roky nazhromaždili. Možno vás však zaujíma, ako odstrániť účet AOL z vášho iPhone, ak ho už nepoužívate.

Jednoduchosť, s akou sa môžete zaregistrovať na nový e-mailový účet, znamená, že ak nie ste spokojní, nemusíte sa zmierovať s iným poskytovateľom e-mailu. Ak ste teda prešli z e-mailu AOL k inému poskytovateľovi, ako je napríklad Gmail, Yahoo alebo Outlook.com, môžete byť pripravený odstrániť svoj e-mailový účet AOL zo svojho iPhone.

Toto je proces, ktorý je možné vykonať pomocou niekoľkých krátkych krokov a možno ho vykonať úplne z iPhone. Takže akonáhle budete postupovať podľa našich krokov nižšie, nebudete sa musieť obávať, že budete naďalej dostávať správy z vášho e-mailového účtu AOL na vašom iPhone. Ak vás zaujíma, ako aktualizovať nastavenia zabezpečenia, kliknite sem a prečítajte si o zmene prístupového kódu pre iPhone.

Ako odstrániť e-mailový účet AOL na iPhone

  1. Otvorené nastavenie.
  2. Vyberte si Mail.
  3. Dotknite sa účty.
  4. Klepnite AOL.
  5. Vyberte Zmazať účet.
  6. Vyberte si Odstrániť z môjho iPhone.

Naša príručka pokračuje nižšie s ďalšími informáciami o odstránení e-mailového účtu AOL z iPhone vrátane obrázkov týchto krokov. Ak chcete namiesto toho odstrániť aplikáciu AOL, táto príručka vám ukáže, ako na to.

Ako odstrániť e-mailový účet AOL v aplikácii iPhone Mail (Sprievodca s obrázkami)

Tento návod bol vykonaný v iOS 7 na iPhone 5. Kroky sú takmer totožné pre staršie a novšie verzie iOS, ale ak používate iOS 6, obrázky na obrazovke budú vyzerať inak ako na vašom telefóne.

Upozorňujeme, že nejde o zrušenie vášho e-mailového účtu AOL. Toto je jednoducho odstránenie účtu a jeho e-mailov z vášho iPhone. Stále budete mať prístup k svojmu e-mailu AOL z webového prehliadača (ako je Internet Explorer, Firefox alebo Chrome) a stále k nemu budete mať prístup z iných zariadení. Ak chcete deaktivovať svoj e-mailový účet AOL, kliknutím sem prejdete na príslušnú časť tohto článku.

Krok 1: Klepnite na nastavenie ikonu.

Krok 2: Prejdite nadol a vyberte položku Mail, Kontakty, Kalendáre možnosť.

V systéme iOS 10 vyberiete možnosť, ktorá práve hovorí Mail.

Krok 3: Vyberte svoj účet AOL z účty časť obrazovky.

V systéme iOS 10 existuje účty možnosť, ktorú musíte najskôr vybrať, kým sa vám zobrazí úplný zoznam e-mailových účtov.

Krok 4: Dotknite sa Zmazať účet tlačidlo v spodnej časti obrazovky.

Krok 5: Dotknite sa Odstrániť z môjho iPhone potvrďte, že chcete odstrániť svoj e-mailový účet AOL z vášho iPhone.

Upozorňujeme, že táto metóda neodstráni ani nedeaktivuje váš e-mailový účet AOL. Odstráni ho iba z vášho iPhone. Ak chcete úplne odstrániť svoj e-mailový účet AOL, postupujte podľa krokov nižšie.

Ako natrvalo odstrániť e-mailový účet AOL (nielen z telefónu)

  1. Prejdite na stránku //myaccount.aol.com a prihláste sa do svojho účtu AOL.
  2. Kliknite Spravovať moje odbery v hornej časti okna.
  3. Kliknite na Zrušiť možnosť pod vaším účtom.
  4. Vyberte dôvod rušenia a potom kliknite na Zrušiť AOL tlačidlo.

Upozorňujeme, že vykonaním vyššie uvedených krokov zrušíte svoj účet AOL. Ak sa rozhodnete účet natrvalo odstrániť, nebudete mať k nemu prístup ani k žiadnemu z e-mailov v účte.

Ak odstraňujete svoj účet AOL, pretože ste inovovali na Gmail, môžete si prečítať tento článok a zistiť, ako nastaviť Gmail na vašom iPhone.

Pozri tiež

  • Ako odstrániť aplikácie na iPhone 8
  • Ako skontrolovať zostatok na darčekovej karte iTunes na iPhone
  • Čo je ikona aplikácie odznaku na iPhone?
  • Ako urobiť váš iPhone hlasnejším