Ako vypnúť režim jednej ruky v Android Marshmallow

Váš telefón Android Marshmallow má nastavenie s názvom Režim jednej ruky, ktoré môžete povoliť, ak zistíte, že zariadenie často používate jednou rukou. Upravuje niektoré vstupné mechanizmy na telefóne tak, aby sa dali jednoduchšie používať, keď máte k dispozícii iba jednu ruku. Môže napríklad posunúť klávesnicu smerom k bočnej strane obrazovky, takže nemusíte naťahovať palec tak ďaleko, aby ste dosiahli na všetky klávesy. Môže to byť veľmi praktické, ale je to niečo, čo je vždy aktívne, kým ho nevypnete.

Ak zistíte, že režim s jednou rukou je skôr problémom ako riešením, možno hľadáte spôsob, ako ho vypnúť. Náš návod nižšie vám ukáže, ako nájsť nastavenie režimu jednou rukou v Android Marshmallow, aby ste ho mohli podľa potreby upraviť.

Ako obnoviť klávesnicu Android na plnú veľkosť vypnutím režimu jednej ruky

Kroky v tomto článku boli vykonané na Samsung Galaxy On5. Tieto kroky predpokladajú, že na vašom zariadení je momentálne aktívny režim jednej ruky a že by ste ho chceli vypnúť.

Krok 1: Otvorte aplikácie priečinok.

Krok 2: Vyberte nastavenie aplikácie.

Krok 3: Prejdite nadol a vyberte položku Pokročilé vlastnosti možnosť.

Krok 4: Dotknite sa Ovládanie jednou rukou tlačidlo v hornej časti obrazovky.

Krok 5: Klepnite na tlačidlo napravo od Vstup jednou rukou aby ste to vypli.

Chceli by ste urobiť snímky obrazovky pomocou telefónu s Androidom, aby ste ich mohli zdieľať s ostatnými? Zistite, ako urobiť snímku obrazovky v Marshmallow a vytvoriť obrázky obrazovky telefónu, ktoré sa uložia do vašej galérie.