Ako skryť zvislé pravítko v programe Word 2013

Microsoft Word 2013 môže zobraziť vodorovné pravítko nad dokumentom a zvislé pravítko naľavo od dokumentu v závislosti od toho, aké zobrazenie práve používate. Ak však vaše potreby dokumentu nevyžadujú použitie týchto pravítok, možno by ste uprednostnili priestor na obrazovke, ktorý používajú.

Obe pravítka je možné skryť pred pohľadom úpravou Pravítko možnosť na vyhliadka tab, ale možno budete chcieť ponechať vodorovné pravítko a zároveň skryť zvislé pravítko. Náš sprievodca nižšie vám ukáže, ako to dosiahnuť pre zobrazenie rozloženia tlače v programe Word 2013.

Skrytie zvislého pravítka v zobrazení „Rozloženie pri tlači“ v programe Word 2013

Kroky v článku nižšie vám ukážu, aké nastavenie zmeniť, aby sa skrylo zvislé pravítko na ľavej strane okna v programe Word 2013. Upozorňujeme, že to ovplyvní iba zobrazenie „Rozloženie tlače“, pretože je to jediné zobrazenie programu Word 2013. kde je viditeľné zvislé pravítko. V tomto článku sa môžete dozvedieť viac o viditeľnosti pravítka v zobrazeniach Wordu 2013.

Tu je návod, ako skryť zvislé pravítko v programe Word 2013 -

  1. Otvorte Word 2013.
  2. Kliknite na Súbor tab.
  3. Kliknite možnosti.
  4. Kliknite na Pokročilé tab.
  5. Začiarknite políčko naľavo od Zobraziť zvislé pravítko v zobrazení rozloženia pri tlači na odstránenie začiarknutia. Kliknite OK aplikujte zmeny a zatvorte okno.

Tu sú rovnaké kroky, ale s obrázkami –

Krok 1: Otvorte Word 2013.

Krok 2: Kliknite na Súbor v ľavom hornom rohu okna.

Krok 3: Kliknite možnosti v stĺpci na ľavej strane okna.

Krok 4: Kliknite Pokročilé v ľavom stĺpci Možnosti programu Word okno.

Krok 5: Prejdite na Displej a potom kliknite na pole naľavo od Zobraziť zvislé pravítko v zobrazení rozloženia pri tlači na odstránenie začiarknutia. Potom môžete kliknúť na OK zatvoríte okno Možnosti programu Word a použijete zmeny.

Existuje slovo, ktoré kontrola pravopisu nikdy nezachytila, pretože ste ho predtým omylom pridali do slovníka? Zistite, ako odstrániť položky zo slovníka Wordu 2013, aby kontrola pravopisu zistila, že nie sú správne.